Условия за доставка

Потребителска кошница за неригистрирани посетители:

Всеки наш посетител може да пазарува от онлайн магазина без да е регистриран. 

 

Потребителска кошница за регистрирани посетители:

Всеки наш регистриран посетител получава Потребителска кошница. Това позволява на регистрираният потребител постоянно да съхранява желаните продукти. При изход от магазина, съдържанието й не се губи.


Доставките се извършват с Еконт, Спиди или Европът.

За всички градове в които има офис на Еконт, Спиди или Европът поръчките се доставят обикновено на следващия работен ден. За останалите дестинации доставката е в срок до 3 работни дни, в зависимост от графика за посещения на куриерската фирма. Доставки се извършват в работни дни, между 9:00 и 18:00 часа и в събота от 9:00 до 13:00 часа.

 

Поръчки направени до 16:00 часа в работен ден, се обработват същия ден.

Поръчки направени след 16:00 часа в работен ден, се обработват на следващия работен ден.

 

ПОРЪЧКА
Въведете Вашите персонални данни, име, адрес и мобилен телефон, за да можем да се свържем с Вас. Данните, които предоставяте са само и единственно, за да можем да обработим поръчката Ви.


ПОТВЪРЖДАВАНЕ
След като получим Вашата заявка, ще се свържем с Вас по телефона, който сте оставили за обратна връзка. Ще уточним деня за доставка на поръчката Ви.


ДОСТАВКА

Вашата поръчка ще Ви бъде доставена с куриерска фирма. Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място.

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва в момента на доставката. Всяка пратка е винаги с опция за преглед и тест преди да бъде извършено плащането. 

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Съгласно ЗЗП всеки купувач има право да върне стоката в рамките на законовия срок, като за целта е необходимо да го извърши със същата куриерска фирма с която я е получил до същия офис от който е изпратена стоката с опция преглед и тест. За да бъде върната или заменена стоката НЕ трябва да е нарушена цялостта на опаковката с която е изпратена и да няма следи от употреба. Ако последните са налице продавача си запазва правото да не приеме стоката обратно. За нас

Online Магазин за Мобилни Апарати. 

 

Ние продаваме успешно на пазара вече дълги години и благодарение на натрупания опит и наличието на квалифицирани кадри сме в състояние да предложим на нашите клиенти продукти с високо качество на оптимални  цени.

 

При нас ще намерите: GSM Апарати и Смартфони на Промоционални Цени.

Facebook